Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Lad Lene Gubi Andersen lindre gener fra cancer-behandling via zoneterapi.

Zoneterapi ved cancer

Har du fået en kræftdiagnose og har du brug for selv at gøre noget? Lad mig hjælpe dig med at lindre eventuelle bivirkninger fra dit behandlingsforløb og øge din livskvalitet gennem zoneterapi. 

Har du fået en kræftdiagnose?

Zoneterapi helbreder ikke cancer. Derimod kan zoneterapi gøre en forskel i forhold til at lindre de bivirkninger, som den traditionelle kræftbehandling medfører.

Mange kræftpatienter oplever:

  • Kvalme
  • Smerter
  • Træthed
  • Nedsat immunforsvar
  • Angst
  • Depression
  • Forstoppelse
  • Søvnløshed

Når man får stillet en kræftdiagnose, vender det ofte op og ned på hverdagen. Pludselig er der udsigt til et langt sygdomsforløb, hvor hverdagen består af operationer, kemoterapi, strålebehandling og anden behandling. Denne omvæltning sætter ofte gang i spekulationer og angsten for at dø kan trænge sig på. Hos mange kræftpatienter har det stor betydning, at man selv kan tage hånd om sin situation. Og der kan zoneterapien være med til at give en følelse af handlekraft. En positiv tankegang er vigtig både for livskvalitet og helbredelse, men det kan være vanskeligt at forblive positiv, hvis prognosen og dermed fremtiden ser dyster ud. Her kan behandling med zoneterapi med fordel tænkes ind som en afslappende og behagelig stund sideløbende med den traditionelle behandling.

Sådan kan zoneterapi hjælpe ved cancer

Har du fået en kræftdiagnose og oplever du bivirkninger ved den traditionelle behandling, så lad mig hjælpe dig med lindring gennem zoneterapi og øreakupunktur. Zoneterapi er meget afslappende og behandlingen virker ofte meget beroligende. Måske har du allerede afsluttet dit behandlingsforløb på sygehuset og nu er der god tid til at tankerne og måske angsten for at dø kan fylde. Jeg kan hjælpe dig med at du igen bliver rolig og tryg ved din krops reaktioner og signaler.

Jeg bruger en kombination af zoneterapi,  øreakupunktur, meridianmassage og akupressur, som hjælper dit nervesystem til at blive mere afslappet, hvorefter du kan tænke og reagere mere hensigtsmæssigt. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer du fortæller mig om, hvorved dine gener mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg naturmedicin, urter, vitaminer og mineraler, som vil styrke dig. Jeg deler ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at skabe ro omkring dig.


Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket