Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Problemer med galdesten? Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi mod galdesten

Døjer du med galdesten og måske ovenikøbet gentagne smertefulde anfald? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er galdesten?

Galdesten er sten, der dannes i galdeblæren eller galdevejene, de måler fra millimeter til få centimeter. Mange mennesker har galdesten og hos de fleste giver de ikke symptomer. Men hvis en galdesten sætter sig fast i udløbsgangen fra galdeblæren medfører det krafitige mavesmerter og kaldes galdestensanfald. I den vestlige verden er der stor forekomst af galdesten, hvilket tilskrives kostvaner og levevis.

Galde er en fordøjelsessaft, der hjælper kroppen med at nedbryde og fordøje fedt. Galden bliver dannet i leveren og ledes videre til galdeblæren, som opbevarer galden. Når et fedtholdigt måltid indtages, frigives galde fra galdeblæren og videre til tolvfingertarm/tyndtarm, hvor galden hjælper med at nedbryde fedtet.

Hvad øger risikoen for galdesten?

  • Familiær forekomst
  • Graviditet
  • Overvægt
  • Sukkersyge
  • Større vægttab, hvor man taber sig meget over kort tid
  • Højt fedtindhold i blodet
  • Behandling med østrogentilskud og p-piller
  • Visse sygdomme som for eksempel kronisk tarmbetændelse (Colitis ulcerosa og morbus crohn) samt visse blodsygdomme

Sådan kan zoneterapi hjælpe på dine galdesten

Døjer du med galdestensanfald, så lad mig hjælpe dig. Zoneterapi er en blid og afslappende behandlingsform, som kan lindre smerter og ubehag ved galdestensanfald. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med bla. din fordøjelse. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, du fortæller mig om, og tilrettelægger din behandling, så dine gener mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg noget meget virksomt og velafprøvet naturmedicin, som virker regulerende og harmoniserende på fordøjelsen. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne ved galdesten. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til hvad du selv kan gøre for at passe på din fordøjelse og undgå galdestensanfald.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket