Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for infektion i kroppen | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi mod infektion

Døjer du med en infektion i kroppen og måske gentagne infektioner? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvorfor opstår infektioner?

Infektioner skyldes mikroorganismer – virus, bakterier, svampe og parasitter. De hyppigste infektioner skyldes virus og disse kan ikke behandles med antibiotika. Nogle bakterier, virus, parasitter og svampe kan give infektioner hos raske personer. Andre gange opstår en infektion hos en person med et svækket immunforsvar.

Som regel kan kroppen ved hjælp af immunforsvaret bekæmpe de invaderende mikroorganismer. Men når dette modangreb mislykkes, får kroppen ikke kontrol og infektionen opstår. Mange af de mikroorganismer, som forårsager infektion, er smitsomme og kan sprede sig fra person til person. Infektionen medfører generelle virkninger på kroppen og lokal virkning på det syge organ, fx halsen ved halsbetændelse.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din infektion

Døjer du med en infektion i kroppen og måske gentagne tilfælde, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform, som fint kan kombineres med evt. lægeordineret medicin. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dit immunforsvar, så din krop har de bedste betingelser for at bekæmpe infektionen. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, du fortæller mig om, hvorved dine gener mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg urter, vitaminer og mineraler, som styrker dit immunforsvar og det område, hvor infektionen er. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra infektionen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke dit immunforsvar.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket