Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Har du problemer med intolerance? Zoneterapi kan hjælpe på dine gener

Zoneterapi mod intolerance

Døjer du med intolerance og generende symptomer heraf? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er intolerance?

Intolerance er kroppens negative reaktion på bestemte fødevarer, som kan medføre ubalance i fordøjelsessystemet. Symptomerne på intolerance kan være meget diffuse og reaktionen kommer ofte en til to dage efter indtagelsen, hvilket kan være forklaringen på, at de færreste forbinder kosten med årsagen til deres symptomer. 

Forskellen mellem allergier og intolerancer er enkel – I de fleste tilfælde er allergier hovedsageligt arvelige og man har det hele livet. En intolerance kan på den anden side ændre sig afhængigt af kost og livsstil. Du kan arbejde med dine intolerancer for at reducere dem og endda eliminere dem.

Symptomer på intolerance?

  • Reaktioner opstår oftest i øjne, næse, lunger, hud eller fordøjelsen
  • Reaktionen viser sig i form af hudkløe, rødme, hævelser, besværet vejrtrækning, opkast, diarré og mavesmerter
  • Symptomerne kan vare i 1-3 dage

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din intolerance

Døjer du med intolerance, som er ubehageligt og generende, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en mere blid og nænsom behandlingsform. Jeg kan med zoneterapien arbejde målrettet på at lindre dine gener forbundet med intolerancen. Derudover kan jeg hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med at styrke din fordøjelse, så din krop har de bedste betingelser for at dæmpe intolerancen. Derudover vil jeg anbefale relevante kosttilskud, vitaminer og mineraler, som vil styrke din fordøjelse. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra intolerancen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke din fordøjelse.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket