Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Døjer dit barn med luftvejsproblemer? Zoneterapien kan hjælpe dit barn.

Zoneterapi ved luftvejsproblemer hos babyer og børn

Døjer din baby eller dit barn med forkølelse, hoste eller astma? Så lad mig hjælpe din baby eller dit barn med blid zoneterapi.

Har din baby eller dit barn luftvejsproblemer?

Lider din baby eller dit barn af luftvejsproblemer? Det kan eksempelvis være i form af gentagne forkølelser, hoste, astma eller astmatisk bronkitis. Ofte er barnets trivsel og nattesøvn påvirket af luftvejsproblemerne.

Åndedrætsbesvær eller vejrtrækningsproblemer er en følelse, som børn eller babyer oplever ved problemer med at trække vejret. Når din baby eller dit barn oplever luftvejsproblemer, kan det skyldes flere ting. Vejrtrækningen bliver typisk besværet, fordi luftvejene er blevet forsnævret. Det betyder, at dit barn skal bruge flere kræfter på at trække vejret, og det kan mærkes som åndenød.

Symptomer på luftvejsproblemer hos din baby eller dit barn:

Forkølelse: Tilstoppet næse, slim fra næsen, hoste, ondt i halsen, let feber.

Hoste: det mest almindelige luftvejssymptom, som kan være forbundet med anden luftvejssygdom

Astma: Åndenød, piben og enten tør eller slimet hoste

Astmatisk bronkitis: Hoste og hvæsende vejrtrækning, udløses ofte af forkølelse, influenza eller lungebetændelse.

Zoneterapi kan hjælpe på luftvejsproblemer

Er dit barn generet af luftvejsproblemer, så lad mig hjælpe det gennem blid og nænsom zoneterapi. Der er tale om en meget afslappende behandlingsform, som kan lindre ubehag i forbindelse med forkølelse, hoste, astma eller astmatisk bronkitis. Med blide tryk og nænsom massage under fødderne samt brug af akupressurpunkter på kroppen, løsnes spændingerne og kroppen hjælpes tilbage i balance. Jeg guider jer til relevante punkter, som I selv kan behandle på hjemme og dermed hjælpe jeres barn til at opretholde balancen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad I selv kan gøre for at forebygge og lindre luftvejsproblemer.

Læs mere om mine andre baby- og børnezoneterapi behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket