Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for luftvejsproblemer | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi mod luftvejsproblemer

Døjer du med luftvejsproblemer og oplever du, at det hæmmer dig i din dagligdag? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er luftvejsproblemer?

Luftvejsproblemer dækker over flere forskellige ting. Luftvejene dækker nemlig ikke kun over lungerne, men det handler også om næse, svælg, hals, bronkier og bihuler. Luftvejene er et ganske vigtigt organsystem – for uden ilt fungerer kroppens processer ikke. Vejrtrækningsproblemer, åndedrætsbesvær eller åndenød er en følelse af at trække vejret med besvær og at få for lidt luft. Den medicinske betegnelse for åndenød er dyspnø. Mange forskellige tilstande kan føre til åndedrætsbesvær og behandling af åndedrætsbesvær afhænger af den tilgrundliggende årsag.

 

Eksempler på luftvejsproblemer?

Sådan kan zoneterapi hjælpe på dine luftvejsproblemer

Døjer du med luftvejsproblemer og har svært ved at overkomme de ting, du gerne vil, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform, som fint kan kombineres med evt. antibiotikabehandling. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dine luftveje, så generne fra dine luftvejsproblemer lindres. Derudover anbefaler jeg urter, vitaminer og mineraler, som styrker dine luftveje. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra luftvejsproblemerne. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke dine luftveje.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket