Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for ødemer | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen kan hjælpe dig

Zoneterapi mod ødem

Døjer du med væskeophobninger i kroppen og er du træt af fx. hævede ben og ankler? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvorfor opstår ødem?

Ødem er en væskeophobning og skyldes en ubalance i systemet, der regulerer, hvordan væsken fordeler sig i kroppen. Der sker en unormal forøgelse af vævsvæsken mellem cellerne. Kroppen kan ikke komme af med den overskydende væske og så ophober den sig i bindevævet. Ødem er ikke i sig selv ensbetydende med sygdom, men det kan ofte være et symptom på andre sygdomstilstande fx. forhøjet blodtryk, hjerte-, nyre- eller leversvigt, lavt stofskifte eller dårlig blodcirkulation. Ødemer ses også ofte i den sidste del af en graviditet.

Hvad kan du selv gøre for at undgå ødemer?

  • Trække vejret dybere
  • Få motion
  • Sørge for at få frisk luft
  • Venepumpeøvelser
  • Sidde med benene oppe
  • Spise sundt og mere basisk kost
  • Holde kroppen varm og undgå stramt tøj
  • Evt. bruge kompressionsstrømper eller kompressionshandske

Sådan kan zoneterapi hjælpe på dine ødemer

Lider du af ødemer og er du generet af fx. hævede ben eller ankler, så lad mig hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider.  Zoneterapi hos mig er en meget blid og nænsom behandlingsform og jeg kan gennem behandlingen hjælpe din krop tilbage i balance. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, som du fortæller mig om, hvilket danner grundlag for din behandling. Jeg kan anbefale naturmedicin, urter, vitaminer og mineraler, som virker regulerende og harmoniserende på dit kredsløb og dit lymfesystem. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke din krop og lave betydningsfulde livsstilsændringer mhp at styrke dit kredsløb.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket