Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Døjer dit barn med øreproblemer? Zoneterapi kan lindre dit barns gener.

Baby- og børnezoneterapi mod øreproblemer

Døjer dit barn med væske i mellemøret, mellemørebetændelse eller andre øreproblemer? Så lad mig hjælpe din baby eller dit barn med blid zoneterapi.

Har din baby eller dit barn øreproblemer?

Mange børn døjer med øreproblemer og får den ene mellemørebetændelse efter den anden eller har problemer med væske i øret. Er du forælder til et ørebarn, så ved du, at det ikke er at spøge med. Et ørebarn sover dårligt, har ondt og ofte er trivslen påvirket.

Symptomer på øreproblemer hos din baby eller dit barn:

Symtpomer på mellemørebetændelse er typisk uro og dårlig søvn. Helt små børn begynder ofte at klage sig og græde, måske tager de sig til ørerne. Der kan ses væske, som løber fra barnets øre, hvis der er gået hul på trommehinden. Der kan forekomme feber og forbigående nedsat hørelse.

Symptomer på væske i mellemøret kan svinge meget, fra næsten ingen symptomer til at barnet har svært ved at sove igennem og nedsat hørelse. Hos nogle børn medfører hørenedsættelsen, at den sproglige udvikling hæmmes, hvilket kan resultere i, at de trækker sig i sociale sammenhænge, fordi det er svært at forstå, hvad andre siger.

Andre øreproblemer, hvor zoneterapi kan lindre er ørekløe, tinnitus, øresusen og svimmelhed.

Zoneterapi kan hjælpe på øreproblemer

Er dit barn generet af øreproblemer, så lad mig hjælpe det gennem blid og nænsom zoneterapi. Der er tale om en meget afslappende behandlingsform, som kan lindre ubehag i forbindelse med mellemørebetændelse, væske i mellemøret, tinnitus, øresusen eller svimmelhed. Med blide tryk og nænsom massage under fødderne samt brug af akupressurpunkter på kroppen, løsnes spændingerne og kroppen hjælpes tilbage i balance. Jeg guider jer til relevante punkter, som I selv kan behandle på hjemme og dermed hjælpe jeres barn til at opretholde balancen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad I selv kan gøre for at forebygge og lindre øreproblemer.

Læs mere om mine andre baby- og børnezoneterapi behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket