Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Har dit barn psykiske udfordringer? Lene Gubi Andersen kan hjælpe dig.

Børnezoneterapi mod psykiske udfordringer

Oplever du, at dit barn døjer med psykiske udfordringer? Det kan være angst, uro, lavt selvværd eller andet. Så lad mig hjælpe dit barn gennem blid zoneterapi.

Eksempler på psykiske udfordringer hos børn

  • Angst
  • Uro
  • Lavt selvværd
  • Særligt sensitiv
  • Ticks
  • Depression

Særligt sensitive børn og unge

Ca. hvert 5. barn er født særligt sensitivt. Disse børn kan virke mere generte og tilbageholdende og har brug for god tid til at omstille sig til nye situationer. De er ofte meget påvirkelige af andre menneskers følelser, såsom vrede, sorg osv. Ofte er de meget intense følelser og kan have meget let til tårer, vrede, frustration, begejstring og latter. De er tit  meget eftertænksomme og kan i en tidlig alder tage stilling til sociale og samfundsmæssige problemer. Tidligere blev disse børn kaldt for sarte og overfølsomme, men i dag ved vi, at de er født med et nervesystem, der har en lavere tærskel for udefrakommende påvirkninger.

Zoneterapi kan hjælpe på dit barns psykiske udfordringer

Har dit barn nogen af ovenstående symptomer og oplever du, at dit barn er presset, så lad mig hjælpe det tilbage i indre balance gennem blid og nænsom zoneterapi. Der er tale om en meget afslappende behandlingsform. Zoneterapi kan lindre gener i forbindelse med psykiske udfordringer samt fjerne eventuelle ubalancer, der kan være med til at udløse de førnævnte udfordringer. Med blide tryk og nænsom massage under fødderne samt brug af akupressurpunkter på kroppen, løsnes spændingerne og kroppen hjælpes tilbage i balance. Jeg guider jer til relevante punkter, som I selv kan behandle på hjemme og dermed hjælpe jeres barn til at opretholde balancen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad I selv kan gøre for at forebygge at udfordringerne opstår. Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte barn og ser sammen med jer forældre på, om vi kan finde ud af, hvad der udløser reaktionerne hos netop jeres barn.

Læs mere om mine andre behandlinger til børn og babyer her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket