Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Døjer din baby med refluks? Zoneterapi kan lindre din babys gener.

Babyzoneterapi mod refluks

Døjer din baby med refluks og måske som følge deraf uro, dårlig søvn og spiseproblemer? Så lad mig hjælpe din baby med blid babyzoneterapi.

Hvad er refluks?

Maveindhold, der løber tilbage i spiserøret, kaldes refluks og er helt normalt hos spædbørn, idet deres lukkemuskel mellem spiserøret og mavesækken er slappere end hos større børn og voksne. Denne slaphed kan være mere udtalt hos børn, der er født for tidligt. Børn der gylper kan deles ind i:

  • Babyer der gylper mælk op uden at være generet af det. De mindsker mængden af gylp eller holder op med at gylpe, når de begynder på mere fast føde.
  • Babyer der er præget af ubehag fra det, de gylper op. Her er det syreholdigt maveindhold, der kommer retur, enten op i munden eller kun op i spiserør/svælg (silent refluks). Hos disse babyer ses der ofte dårlig trivsel, spiseproblemer, udtalt uro og de er svære at få til at sove.

Hvad kan du selv gøre for at lindre din babys refluks:

  • Amning eller flaskegivning, hvor din babys hoved er hævet over mavesækkens niveau
  • Undlad at lægge din baby fladt på ryggen de første 20-30 minutter efter et måltid
  • Hud mod hud virker stabiliserende og beroligende på din baby
  • Undgå at din baby er forstoppet, da det skaber et øget tryk i fordøjelsessystemet, som kan øge risikoen for refluks

Babyzoneterapi kan hjælpe på refluks

Døjer din baby med refluks, så lad mig hjælpe det gennem blid og nænsom babyzoneterapi. Det er en meget afslappende behandlingsform, som kan lindre ubehag og ubalance ved refluks. Med blide tryk og nænsom massage under fødderne samt brug af akupressurpunkter på kroppen, løsnes spændingerne og kroppen hjælpes tilbage til en fordøjelse i balance. Jeg guider jer til relevante punkter, som I selv kan behandle på hjemme og dermed hjælpe jeres baby til at opretholde balancen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad I selv kan gøre for at holde jeres babys fordøjelse i balance.

Læs mere om mine baby- og børnezoneterapi behandlinger her. 

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket