Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Ønsker du et rygestop? Lad zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælpe dig.

Zoneterapi ved rygestop

Ryger du – men drømmer du om at kvitte tobakken? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad kan et rygestop gøre for dig?

Jo tidligere i livet, du stopper – jo større er gevinsten for dig. Men lad os lige slå fast, at det aldrig er for sent at stoppe med at ryge. Det  vil ALTID være en stor gevinst for din sundhed. Nogle af gevinsterne ved rygestop vil du opleve med det samme, andre gevinster kommer først efter mange år. Mange oplever en forbigående forværring i deres helbred lige efter rygestop, dette er eftervirkninger af de mange kemiske stoffer, der i mange år har belastet kroppen.

Hjælp til rygestop er til dig, der ønsker at stoppe dit nikotinforbrug. Det er væsentlig, at du har viljen til at stoppe, hvis behandlingen skal være effektiv.

Fordele ved et rygestop

  • Blodtryk og puls vil falde
  • Dit kredsløb forbedres – mindre risiko for blodpropper
  • Øget lugte- og smagssans
  • Øget lungekapacitet
  • Mere energi og større overskud
  • Nedsat risiko for lungekræft
  • Nedsat risiko for andre kræftformer, fx i munden, strubehovedet, spiserøret, urinblæren, nyrerne og bugspytkirtlen

Sådan kan zoneterapi hjælpe dig med rygestop

Er du motiveret til et rygestop og tænker nu skal det være! Så lad mig hjælpe dig gennem en blid og afslappende behandling. Jeg laver en kombination af zoneterapi og øreakupunktur, som vil støtte dig i dit rygestop, hjælpe dig af med rygetrangen og mindske abstinenserne. Derudover hjælper jeg dig med at udvikle nogle strategier, hvis rygetrangen skulle melde sig i starten af forløbet. Rygestop vil medføre en ubalance i bla. dit nervesystem, idet nikotinen ikke længere stimulerer dit nervesystem – derfor vil jeg arbejde målrettet med at styrke dit nervesystem, så du kan opleve mere ro og afbalancering. Jeg vil anbefale vitaminer, mineraler, urter og naturmedicin, som virker styrkende og afbalancerende på din nervesystem. Dette kombineret med behandlingen vil betydeligt mildne abstinenserne og generne, som du oplever, når du stopper med at ryge.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket