Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip fri af stress | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen kan hjælpe dig.

Zoneterapi mod stress

Døjer du med stress? Måske er du sygemeldt og synes at det hele virker håbløst og uoverskueligt? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er stress?

Stress er blevet et folkesundhedsproblem. Mindst hver 10. erhvervsaktive dansker er så stresset, at det går ud over evnen til at fungere normalt. Mere end 2 procent søger læge pga. stress. Stress er en overbelastning, hvor der for længe har været et alt for stort pres – og til sidst siger kroppen fra!

Symptomer på stress kan inddeles i:

Fysiske symptomer: Indre uro, hovedpine, mavesmerter, vægttab eller øgning, hjertebanken, hyppige infektioner.

Psykiske symptomer: træthed, hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær, angst, irritabilitet, nedsat humoristisk sans, depression.

Adfærdsmæssige symptomer: Søvnløshed, nedsat præstationsevne, øget forbrug af stimulanser, øget sygefravær.

Udsigt for fremtiden

Selvom du er havnet i en langvarig stresstilstand med mange af de ovennævnte symptomer og har svært ved at overskue din dagligdag, så er der lys forude. Stress er ikke en kronisk tilstand. Det betyder, at hvis du formår at ændre din situation og mindske belastningerne i dit liv, så forsvinder mange af dine stress-symptomer og du vil opleve, at du bliver meget klogere på dig selv. Dog skal det nævnes, at svær og langvarig stress hos nogle kan medføre vedvarende psykiske udfordringer.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din stress

Kæmper du med stress og har du svært ved at se, hvordan du skal komme ud af det, så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapi og øreakupunktur. Zoneterapi er meget afslappende og behandlingen virker ofte meget beroligende. Jeg kan hjælpe dig med, at du igen finder den indre ro og genfinder modet til at leve det liv, du drømmer om. Jeg bruger en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, meridianmassage og akupressur, som hjælper din krop til at genoprette den indre balance. Jeg arbejder målrettet med at nedbringe niveauet af stresshormoner i din krop og berolige dit nervesystem. Derudover anbefaler jeg naturmedicin, urter, vitaminer og mineraler, som styrker dit nervesystem. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at skabe ro omkring dig. Måske du allerede er i et terapiforløb eller medicinsk behandling – zoneterapi kan med fordel kombineres hermed og endda bidrage til, at de traditionelle behandlingstiltag får bedre betingelser og virker mere effektivt.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket