Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for struma | Zoneterapi Lene Gubi Andersen hjælper dig | Gubizonen

Zoneterapi mod struma

Har du problemer med din skjoldbruskkirtel? Og døjer du enten med for højt eller for lavt stofskifte? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien. 

Hvad er struma?

Struma betyder forstørret skjoldbruskkirtel og ses både ved lavt stofskifte, normalt stofskifte og højt stofskifte. Skjoldbruskkirtlens vigtigste opgave er at producere hormonet tyroksin, som er ansvarlig for vores stofskifte. Struma er hyppigt forekommende, specielt hos kvinder, det er ofte uden symptomer, dog kan det give en trykkende fornemmelse på forsiden af halsen.

Hvis du har højt stofskifte, kan du opleve indre uro, rysten på hænderne, svedtendens og vægttab.

Hvis du har lavt stofskifte kan du opleve træthed, tendens til at fryse og vægtøgning.

Faktorer der øger risikoen for struma

  • Rygning
  • Køn (hyppigere forekomst hos kvinder)
  • Gravidtet
  • Jodmangel
  • Graves’/Basedows sygdom (autoimmun sygdom i skjoldbruskkirtlen)
  • Hashimotos thyroiditis (autoimmun sygdom, som medfører kronisk betændelse i skjoldbruskkirtlen)

Sådan kan zoneterapi hjælpe på struma

Døjer du med struma og er generet af enten for lavt eller for højt stofskifte, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform, som fint kan kombineres med evt lægeordineret behandling. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dit immunforsvar og styrke dit hormonsystem, så din krop har de bedste betingelser for at få kontrol over skjoldbruskkirtlen igen. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, du fortæller mig om, hvorved dine gener mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg urter, vitaminer og mineraler, som styrker dit hormonsystem og dit immunforsvar. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til hvad du selv kan gøre for at styrke dit immunforsvar og passe på din hud.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket