Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for svampeinfektion | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig

Zoneterapi mod svampeinfektion

Har du problemer med en svampeinfektion? Og er du træt af at din hud er tør og skællende? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapi. 

Hvad er en svampeinfektion?

Svampe er en helt naturlig del af kroppens balance og normalt findes der et lille antal svampe på hud og slimhinder, som ikke giver problemer. Men når der opstår svampeinfektioner i huden, skyldes det forskellige typer svamp, der formerer sig og angriber forskellige hudområder. Gærsvampe (candida og pityriasis versicolor) og dermatofytter (tinea) er de hyppigste årsager til svampeinfektion i huden. Svampe trives godt i varmt og fugtigt miljø fx. i hudfolder, behårede områder, lysken, på fødderne.

Eksempler på svampeinfektioner

  • Neglesvamp
  • Svamp i munden
  • Fodsvamp
  • Svamp i lysken
  • Svamp i hårbunden
  • Skedesvamp

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din svampeinfektion

Døjer du med en svampeinfektion i kroppen og er generet af tør og skællende hud, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform, som fint kan kombineres med evt lægeordineret behandling. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dit immunforsvar og styrke din hud, så din krop har de bedste betingelser for at bekæmpe svampeinfektionen. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, du fortæller mig om, hvorved dine gener mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg urter, vitaminer og mineraler, som styrker dit immunforsvar og det hudområde, hvor svampeinfektionen er. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra infektionen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke dit immunforsvar og passe på din hud.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket