Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for ufrivillig vandladning | Lene Gubi Andersen hjælper dig | Gubizonen

Zoneterapi mod ufrivillig vandladning

Døjer du med urin-inkontinens og har svært ved at holde på vandet? Hæmmer det dig i at leve det liv, du gerne vil? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien. 

Hvad er ufrivillig vandladning?

Ufrivillig vandladning kan inddeles i:

  • Stress-inkontinens – her ses urintab i forbindelse med en fysisk aktivitet. Fx. når du hoster, nyser, hopper eller løber. Urinmængden er ofte lille.

  • Trang-inkontinens – ufrivillig vandladning i forbindelse med pludselig stærk trang, her kan du ikke nå på toilettet, før det er for sent. Urinmængden er ofte stor. 

  • En kombination af stress- og trang-inkontinens.

Hvordan føles det at have urininkontinens?

Hvis du døjer med ufrivillig vandladning kan urinlækagen give anledning til fysiske problemer med hygiejnen samt hudproblemer pga. bind og bleer. Derudover er det meget generende at kæmpe med urininkontinens, det skaber ofte en del bekymringer om ikke at føle sig helt ren og være bange for, om det lugter. Rigtig mange oplever, at urininkontinens har en negativ indvirkning på livskvaliteten, fordi dagligdag-gøremål som indkøb, fritidsaktiviteter, rejser og ferier pludselig bliver en udfordring. Det kan også få konsekvenser for dine sociale relationer og nedsætte din lyst til at være sammen med andre mennesker, hvilket i værste fald kan føre til isolation.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din ufrivillige vandladning

Er du generet af ufrivillig vandladning og føler du, at det hæmmer din dagligdag, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en mere blid og nænsom behandlingsform og kan fint kombineres med evt. lægelig behandling. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dine urinveje, styrke din lukkemuskel ved urinrøret og styrke din bækkenbund. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer du fortæller mig om, hvorved dine gener ved urininkontinens mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg vitaminer, mineraler, urter og naturmedicin, som styrker dine urinveje. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra din ufrivillige vandladning. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke din krop og undgå urininkontinens.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket