Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Har du en urinvejslidelse? Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi mod urinvejslidelser

Døjer du med problemer i dine urinveje? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er en urinvejslidelse?

En urinvejslidelse kan føles validerende og hæmme en meget i ens dagligdag. Lidelser i urinvejene kaldes også urologiske sygdomme og dækker over lidelser i nyrer, blære og urinrør. Der er forskellige typer af urinvejslidelser. Se eksemplerne på de mest kendte lidelser nedenfor. 

Eksempler på en urinvejslidelse:

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din urinvejslidelse

Er du generet af urinvejslidelser og føler du, at det hæmmer din dagligdag, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en mere blid og nænsom behandlingsform og kan fint kombineres med evt. lægelig behandling. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med og styrke dine urinveje. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, du fortæller mig om, hvorved dine gener ved urinvejslidelsen mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg vitaminer, mineraler, urter og naturmedicin, som styrker dine urinveje. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra din urinvejslidelse. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke din krop og undgå urinvejslidelser.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket