Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Er din baby urolig? | Døjer dit barn med uro? Zoneterapien kan lindre uro.

Baby- og børnezoneterapi mod uro

Er dit barn eller din baby urolig og har svært ved at finde ro og måske svært ved at sove særlig lang tid ad gangen? Så lad mig hjælpe din baby eller dit barn med blid zoneterapi.

Symptomer på uro:

Er din baby eller dit barn meget uroligt? Måske er der ikke meget sammenhængende søvn eller måske tager indsovningen om aftenen lang tid? Det kan også være, at din baby eller dit barn er motorisk urolig. Hvis det er et større barn, kan det være udfordringer med at sidde stille f.eks. i skolen eller ved spisebordet.

Hvorfor er dit barn eller din baby urolig?

Fysiske ubalancer: Spændinger i nakke, ryg, bevægeapparat eller muskler, fysiske tilstande f.eks. forstoppelse, silent refluks. 

Psykiske ubalancer: Oplevelser, som sidder i kroppen, helt fra fødslen, som skaber stress og uro i kroppen.

Men det kan også skyldes, at din baby eller dit barn har svært ved at mærke sin egen krop og derfor er nødt til at være fysisk aktiv og søge flere sansestimuli. Uro ses også hos børn, der er født præmaturt og som følge deraf kan være mere sensitive.

Zoneterapi kan hjælpe på uro

Er dit barn generet af uro, så lad mig hjælpe det gennem blid og nænsom zoneterapi. Der er tale om en meget afslappende behandlingsform, som kan lindre gener i forbindelse med uro. Med blide tryk og nænsom massage under fødderne samt brug af akupressurpunkter på kroppen, løsnes spændingerne og kroppen hjælpes tilbage i balance. Jeg guider jer til relevante punkter, som I selv kan behandle på hjemme og dermed hjælpe jeres barn til at opretholde balancen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad I selv kan gøre for at forebygge og lindre uro.

Læs mere om mine baby- og børnezoneterapi behandlinger her. 

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket