Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip af med din acne | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig

Zoneterapi mod acne

Døjer du med acne og er du så generet af det, at det hæmmer dig i din dagligdag? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er acne?

Bumser og acne kan være ret irriterende og et pinligt problem. For nogen er det så psykisk belastende, at det kan ødelægge et normalt socialt liv.

Acne dækker alt fra hudorme og bumser til de mere byldelignende forandringer og er en meget almindelig hudlidelse, som rammer næsten alle unge i puberteten i større eller mindre grad.

Hvorfor får jeg acne?

I puberteten stiger kroppens produktion af mandligt hormon (androgen) hos begge køn, hvilket stimulerer talgkirtlerne til øget produktion af hudfedt. Samtidig forsnævres talgkirtlernes udførselsgange, så hudfedtet får svært ved at komme ud. Herved dannes en øm bule, der fyldes med væske, indtil talgkirtlen ødelægges og hudfedtet siver ud i huden, så der kommer en pusfyldt bums.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din acne

Er du generet af acne, så kan jeg hjælpe dig. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en mere blid og nænsom behandlingsform og kan fint kombineres med evt. anden behandling. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dit hormonsystem og din fordøjelse, så din krop har de bedste betingelser for at genoprette og bevare en sund hud. Jeg vejleder dig i kost samt vitaminer og mineraler, idet visse fødevarer kan forværre bumser og uren hud. Derudover anbefaler jeg noget meget virksomt og velafprøvet naturmedicin, som styrker din hud. Dette kombineret med zoneterapien vil betydeligt mildne dine gener fra acne. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til hvad du selv kan gøre for at styrke din hud.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket