Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip af med iskiassmerter - Zonetrapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi mod iskiassmerter

Har du problemer med iskiassmerter og føler du det hæmmer dig? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Døjer du med iskiassmerter?

Iskiassmerter er en betegnelse for smerter i lænden, i balden og måske ned i benet. Det kan være en meget smertefuld oplevelse og der kan følge store gener med, så længe smerterne står på. Det gør ondt at bevæge sig og det gør ondt at sidde ned – det er klassiske symptomer på iskiassmerter. Iskiasnerven er kroppens største nerve og der løber både en i højre og en i venstre side af kroppen.

 

Hvorfor får jeg iskiassmerter?

Smerterne opstår, fordi iskiasnerven bliver påvirket et eller andet sted i sit forløb fra lænden, gennem balden, ned i benet og helt ud i foden. Det er derfor forskelligt, hvor man har ondt. Nervesmerter er ofte skarpe, borende eller jagende. Udover smerterne kan problemer med iskias også medføre nedsat kraft i benet, nedsat kontrol over benet eller foden og følelsesløshed. Smerter i ryggen eller i balden skyldes mange gange en overbelastning. Tunge eller mange løft kan føre til skade i lændens diskusskiver. De kan også blive overbelastede, hvis man sidder meget ned.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på dine iskiassmerter

Oplever du iskiassmerter, kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Sammenlignet med andre behandlingsformer, som ofte kan være smertefulde, er zoneterapi hos mig ofte en mere blid og nænsom behandlingsform. Med zoneterapi behandler jeg på nervebanerne, hvilket får musklerne til at slappe mere af. Hvis iskiassmerterne skyldes en diskusprolaps er det muligt via zoneterapi at arbejde direkte på prolapsen – på foden.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket