Lene Gubi Andersen

Ønsker du at bestille en tid eller vil du vide mere om mig og mine zoneterapi behandlingsformer? Du er altid velkommen til at henvende dig.

Mød behandleren: Lene Gubi Andersen 

Lene Gubi Andersen er uddannet zoneterapeut på Zoneterapiskolen Aros i Århus. Lene er RAB godkendt (Registreret alternativ behandler), hvilket betyder, at hun opfylder en række krav til grunduddannelse og fortsat efteruddannelse. Derudover er Lene uddannet sygeplejerske og har 17 års erfaring, hovedsageligt fra gynækologi, barsel, neonatologi og børneafdeling. Udover zoneterapi benytter Lene også akupressur, øreakupunktur og meridianmassage i sine behandlinger.

 Hos Lene Gubi Andersen vil du opleve, at der skabes et omsorgsfuldt rum, hvor der er plads til, at du kan finde inspiration og udvikle dig. Lene møder dig lige der, hvor du er. Du er den vigtigste person i dit liv! Ønsker du at styrke din sundhed, opnå lindring af symptomer eller sygdomme, få mere overskud i din hverdag – så lad Lene hjælpe og guide dig. Du vil opleve en meget blid og nænsom zoneterapi hos Lene. Derudover lægger hun stor vægt på, at du føler dig tryg og afslappet. I Lene Gubi Andersens klinik værner hun meget om tavshedspligten. Læs mere om, hvilke lidelser Lene kan behandle her. 

Priser og tilskud

Zoneterapi 45 minutter: 500kr
Zoneterapi med øreakupunktur 45 minutter: 500kr
Klippekort:  Betal for 5 behandlinger og få den 6. gratis: 2500kr
Øreakupunktur 30 minutter: 350kr
Zoneterapi til børn 30 minutter: 300kr

Gavekort: Individuelt beløb, kan sendes på mail eller med posten.

Betaling på mobilepay eller kontant.

Du skal desuden være opmærksom på, at de fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi. Der er derfor ofte mulighed for at få tilskud til dine behandlinger.

Send mig en mail:

E-mail: lene@gubizonen.dk

Ring til mig:

Telefon: 42 45 44 87

Book en tid online

skønhedsklinikken Askepot i Silkeborg udfører Lene Gubi Andersen Zoneterapi behandlinger. Du har mulighed for at se Lenes ledige tider og booke en tid online gennem klinikkens online bookingsystem. Du booker ved at følge de fire trin: 

1. Klik på knappen nedenfor, som fører dig videre over i bookingsystemet.

2. Indtast en sms-kode for at få adgang til systemet. 

3. Klik på knappen Book tid og vælg zoneterapi nederst i ydelsesfeltet. Tryk søg for at se de ledige tider. 

4. Vælg den ønskede dato og tidspukt og klik til sidst på knappen Bestil tid, for at booke din tid hos Lene Gubi Andersen. 

Ønsker du en hjemmebehandling?

Udover behandlinger på klinikken i Silkeborg, tilbyder jeg også behandlinger på min hjemmeadresse. Hvis du er interesseret i en hjemmebehandling i rolige og hjemlige omgivelser, er du meget velkommen til at kontakte mig gennem formularen nedenfor. Så vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Lene Gubi Andersen
Askepot Skønhedsklinik
Vestergade 37 
8600 Silkeborg

Telefon: 42 45 44 87
Mail: lene@gubizonen.dk

 

Åbningstider

Man-ons:  10:00 – 18:00
Torsdag:   10:00 – 19:00
Fredag:     10:00 – 18:00
Lørdag:     09:00 – 13:00
Søndag:    Lukket