Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip af med din astma | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig

Zoneterapi mod astma

Har du astma og generer det dig så meget, at det påvirker din dagligdag? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er astma?

Astma er en kronisk betændelsestilstand i lungerne (uden bakterier).

Symptomer:

  • Åndenød
  • Hoste
  • Trykken i brystet
  • Hvæsende/pibende vejrtrækning

Betændelsestilstanden medfører krampe i luftvejenes muskler, opsvulmning af luftvejenes slimhinde og øget udskillelse af lungesekret (sejt slim). Herved forsnævres de mindre luftveje (bronkier) og luftens adgang til og fra lungerne mindskes eller hindres.

Hvorfor får jeg astma? 

Astma er arvelig, men kan også ses efter, at man er blevet udsat for noget, der irriterer bronkierne, som kan inddeles i:

  • Specifikke allergiske faktorer – for eksempel: Pollen, støvmider, dyreskæl, mug og nogle fødevarer
  • Uspecifikke allergiske faktorer – for eksempel: Anstrengelse, tobaksrøg, dufte og luftforurening

Derudover er hyppige luftvejsinfektioner også en hyppig årsag til irritation af luftvejene, som kan føre til astmasymptomer.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din astma

Astma er en alvorlig lidelse og man skal aldrig ophøre med at tage astmamedicin uden samråd med lægen. Når det er sagt, kan astma ofte forebygges eller behandles dybtgående ved en kombination af zoneterapi, øreakupunktur og naturmedicin.

Døjer du med astma og er generet af eksempelvis åndenød og har svært ved at udføre ting i dagligdagen, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform, som fint kan kombineres med lægeordineret medicin. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dine luftveje og dit immunforsvar, så din krop har de bedste betingelser for selvhelbredelse.

Jeg tager udgangspunkt i de symptomer du fortæller mig om, hvorved dine gener ved lungebetændelsen mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg urter, vitaminer og mineraler, som styrker dine luftveje og dit immunforsvar. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra astma. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til hvad du selv kan gøre for at styrke dine luftveje og dit immunforsvar.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket