Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Zoneterapi mod barnløshed - Ønsker du hjælp til at blive gravid?

Zoneterapi mod barnløshed

Er du ufrivillig barnløs? Og ønsker du at styrke din krop og forbedre chancerne for graviditet? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvorfor er jeg barnløs?

Mange danskere oplever problember med barnløshed.
I Danmark er næsten hvert 10. barn kommet til verden efter fertilitetsbehandling.

Hos kvinden er den væsentligste årsag til ufrivillig barnløshed, at kvinder bliver ældre og ældre, inden de forsøger at få børn.
Kvinders fertilitet falder nemlig allerede fra 25-års alderen og mange kvinder vil ikke kunne opnå en levedygtig graviditet, efter de er blevet 40 år. 

Andre årsager til infertilitet hos kvinden:

  • Dårlig ægkvalitet
  • Ægløsningsforstyrrelse (pga PCOS eller stofskiftelidelser)
  • Lukkede eller forsnævrede æggeledere (pga tidligere underlivsbetændelse)
  • Andre sygdomme i underlivet (endometriose, polypper eller fibromer)

Desuden kan rygning og overvægt have negativ indvirkning på fertiliteten. Hos manden er den hyppigste årsag til infertilitet nedsat sædkvalitet. Blandt danske mænd har mindre end hver fjerde en optimal sædkvalitet. Dårlig sædkvalitet kan være medfødt eller skyldes forsnævringer. Rygning og overvægt kan have negativ indflydelse på fertiliteten, ligesom varme og organiske opløsningsmidler nedsætter sædkvaliteten.

Hvordan føles det at være i fertilitetsbehandling?

For de fleste med nedsat fertilitet kan det betyde, at man mister en forventning om, hvordan ens liv vil forme sig med børn og familie. Samtidig mister man en forestilling om at have en sund og rask krop, der er i stand til at skabe et barn. Nedsat fertilitet kan både hos kvinden og manden have alvorlige psykiske, seksuelle og sociale konsekvenser. Barnløshed kan føre til, at man kommer i tvivl om selve meningen med livet – hvorfor er vi overhovedet her på jorden, hvis vi ikke kan blive forældre. Du ved sikkert, at der ofte er store følelser forbundet med barnløshed, såsom sorg, fortvivlelse, vrede og misundelse. Fertilitetsbehandling er ofte belastende, idet livet pludselig styres af behandlingsskemaer og hormonbehandlinger.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din barnløshed

Måske overvejer du at starte i fertilitetsbehandling? Måske er du allerede i et behandlingsforløb? Jeg vil anbefale dig at prøve zoneterapi mod barnløshed. Zoneterapi har vist sig at have en positiv effekt i behandlingen af barnløshed. Zoneterapi hos mig er en meget blid og nænsom behandlingsform og jeg kan gennem behandlingen hjælpe din krop tilbage i balance. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, du fortæller mig om, hvilket danner grundlag for din behandling, som vil afbalancere og styrke din krop og dermed øge chancerne for en graviditet. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at passe på og styrke din krop og psyke – mht din kost, vitaminer, mineraler og naturmedicin.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket