Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip af med dit eksem - zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi mod eksem

Døjer du med eksem? Formentlig er det ubehageligt og generende. Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er eksem?

Eksem er en kløende hudlidelse, der kan optræde overalt på kroppen. Ordet dækker over en inflammation i huden, der er dog ikke bakterier eller virus til stede.  Symptomerne kan være hudforandringer som rødme, blæredannelse, afskalning, hævelser og revner. Eksem er en hyppigt forekommende sygdom og ofte er det vældig generende og ubehageligt. Ligesom astma og høfeber opfattes eksem som en allergisk reaktion. Der findes flere forskellige typer og det kan skyldes en allergisk reaktion over for parfume, vaskepulver, farve, maling, produkter der er lavet af plastik, tryksværte i reklamer, tilsætningsstoffer i vores fødevarer eller andre ting. Måske oplever du, at dit eksem blusser op i perioder, hvor der er fart på, og hverdagen er lidt stresset, og dermed også en bedring, når der er mere ro på.

Hvad kan jeg selv gøre?

  • Hold huden fugtig med fugtighedscreme uden parfume.
  • Oliebadning er godt til tør hud.
  • Undgå lange brusebade og for varmt vand, da begge dele udtørrer huden.
  • Brug en mild sæbe uden parfume.
  • Undgå bestemte ting, som du ved forværrer din eksem.
  • Pas på kulden, beskyt dig med eksempelvis handsker eller hue.
  • Solen udtørrer huden, husk solcreme.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på dit eksem

Døjer du med eksem, som er ubehagelig og generende, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform, som fint kan kombineres med evt. lægelig behandling. Jeg kan med zoneterapien arbejde målrettet på at lindre din kløe. Derudover kan jeg hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med at styrke din hud og dit immunforsvar, så din krop har de bedste betingelser for at dæmpe eksemet. Derudover vil jeg anbefale relevante kosttilskud, vitaminer og mineraler, som vil styrke din hud og dit immunforsvar. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra dit eksem. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke og passe på din hud.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket