Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Baby- og børnezoneterapi - Få nænsom og blid behandling hos Gubizonen

Baby- og børnezoneterapi

Få hjælp til dit barn med baby- og børnezoneterapi. Jeg har fokus på en blid og nænsom behandling mod sygdomme og gener, som babyer og børn ofte døjer med.

Sådan foregår baby- og børnezoneterapi

Når jeg behandler en baby eller et barn med baby- og børnezoneterapi, er det altid en meget blid og nænsom behandling med rolige tryk og massage under fødderne. Jeg vægter relationen til babyen eller barnet meget højt. Tillid og åbenhed er et stærkt fundament for, at babyen eller barnet slapper godt af – derved virker behandlingen endnu bedre.

Når jeg behandler en baby, er det vigtigt for mig, at vi sammen finder den bedste lejring af babyen – det kan være i mors eller fars arme, på en dejlig babydyne eller mens babyen bliver ammet.

Behandlingen varer 15-30 min afhængigt af barnet.

 

Jeg lægger vægt på en blid og nænsom behandling

Det er meget forskelligt, hvordan babyer reagerer på zoneterapien, nogle bliver helt afslappede og falder måske i søvn, mens andre kan blive urolige og græde. Begge dele er helt normale. Børn reagerer som regel rigtig godt på zoneterapi og har oftest ikke brug for så mange behandlinger som voksne. De fleste babyer bliver trætte ovenpå zoneterapien og sover som regel et par timer bagefter. Nogle oplever indenfor de første døgn en forværring af problemet, de kom med. Dette er helt normalt og viser, at behandlingen virker og skyldes, at kroppen heler problemet. Hvis der ikke ses mærkbar effekt hos babyen, kigger jeg altid på mor. Ofte ses de samme ømme zoner hos både mor og barn. Det er ofte en stor omvæltning at blive mor og derfor kan mor med fordel behandles med babyen på maven.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring med præmature (neonatalafdeling), nyfødte (barselsafdeling) og børn generelt (børneafdeling). Jeg er i 2022 uddannet børnesundhedsvejleder, og mit fokus er på barnets naturlige sundhed. Jeg rådgiver om, hvordan immunforsvaret kan styrkes, søvnen forbedres og fordøjelsen optimeres, så barnet kommer i trivsel og hele familien får mere overskud.

Sådan kan baby- og børnezoneterapi hjælpe dit barn

Fordelene ved zoneterapi er, at dit barn bliver mere roligt og bedre tilpas.
Ofte forbedres søvnen og uro dæmpes. Barnets kredsløb forbedres og udrensningen, luftvejene og fordøjelsen stimuleres. Derudover stimuleres immunforsvaret og nervesystemet mens hormonsystemet reguleres. Jeg kommer gerne hjem til jer og behandler jeres baby i egne trygge omgivelser (evt kørselstillæg), kontakt mig for at høre nærmere om muligheden.

Zoneterapi kan med fordel bruges forebyggende også til børn. Derudover kan zoneterapi bruges hos børn, der har:

Kontakt lægen, hvis du mistænker, at dit barn er sygt. Jeg giver ikke zoneterapi til en baby eller et barn, der er sløvt eller har feber.

Læs mere om mine andre behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen

Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Amerikavej 29
8883 Gjern

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Man-ons:  10:00 – 18:00
Torsdag:   10:00 – 19:00
Fredag:     10:00 – 18:00
Lørdag:     09:00 – 13:00
Søndag:    Lukket