Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Få hjælp til din ADHD | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig

Zoneterapi mod ADHD

Har du ADHD og har du svært ved at få din dagligdag til at fungere? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er ADHD

ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder og er en neuropsykiatrisk lidelse, som er karakteriseret ved opmærksomhedsforstyrrelse, hyperaktivitet og impulsivitet.

Folk med ADHD har primært svært ved at koncentrere sig, skabe overblik og struktur og ved at planlægge og gennemføre aktiviteter. Disse udfordringer kan give problemer på mange områder i livet – i skolen, på job og i sociale sammenhænge (familie, partner, venner).

2-3% af alle skolebørn i Danmark diagnosticeres med ADHD.

ADD er en betegnelse for “den stille ADHD”, hvor personen har en udtalt opmærksomhedsforstyrrelse men uden hyperaktivitet.

Hvorfor opstår det?

Årsagen er primært arvelighed. Men årsagen kan også tilskrives andre faktorer som påvirkninger af barnets hjerne før, under eller efter fødslen samt for tidlig fødsel og lav fødselsvægt. Der forskes i disse år en hel del i årsagerne til ADHD. Man mener, at hjernen hos mennesker med ADHD fungerer som en “træt hjerne”, hvor kommunikationen mellem hjernecellerne er hæmmet. Meget tyder på, at symptomerne hænger sammen med en nedsat evne til at transportere signalstofferne dopamin og noradrenalin.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din ADHD

Lider du af ADHD og har du svært ved at få dit liv til at hænge sammen, så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapi og øreakupunktur. Zoneterapi er meget afslappende og behandlingen virker ofte meget beroligende. Jeg kan hjælpe dig med at du kan finde en indre ro og styrke dig i forhold til koncentration, overblik og impulsivitet. Jeg bruger en kombination af zoneterapi,  øreakupunktur, meridianmassage og akupressur, som hjælper din krop til at genoprette den indre balance. Derudover anbefaler jeg naturmedicin, urter, vitaminer og mineraler, som styrker dit nervesystem. Dette kombineret med zoneterapien vil betydeligt mildne dine gener. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til hvad du selv kan gøre for at skabe ro omkring dig. Måske du allerede er i et terapiforløb eller medicinsk behandling – zoneterapi kan med fordel kombineres hermed og endda bidrage til at de traditionelle behandlingstiltag får bedre betingelser og virker mere effektivt.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b 
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket