Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip af med din forkølelse - zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi mod forkølelse

Døjer du med forkølelse og har svært ved at komme ovenpå? Eller ønsker du at forebygge forkølelse? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvorfor bliver du forkølet?

Forkølelse er en smitsom virussygdom, der oftest er helt ufarlig. Dog er forkølelse tit generende og du kender sikkert følelsen af være træt og uoplagt under en forkølelse.Man kan faktisk også opleve stor træthed lang tid efter, at forkølelsen er overstået. Typisk varer en forkølelse en uges tid, men nogle gange trækker den ud og kan udvikle sig til bihulebetændelse, halsbetændelse og lungebetændelse.

Langt de fleste bliver forkølede én eller flere gange om året. Børn helt op til 6-8 gange om året. Man smittes med et virus og smitten sker fra en forkølet person til en anden person. Det overføres dels via luftbårne dråber i forbindelse med hoste og nys og dels via hænderne. Man kan altså få forkølelsesvirus på hånden, som man så kan føre op til næse eller øjne.

 

Hvad kan du selv gøre for at undgå forkølelse?

  • Vask hænder hyppigt og omhyggeligt med sæbe.
  • Undgå at røre ved næse og øjne efter berøring med forkølede.
  • Hold afstand til den forkølede hvis muligt.
  • Undgå fysisk og psykisk stress.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din forkølelse

Zoneterapi kan med fordel bruges forebyggende, f.eks. til at styrke immunforsvaret og dermed mindske risikoen for forkølelse. Men hvis du allerede døjer med forkølelse og har svært ved at komme ordentlig ovenpå igen, så kan jeg hjælpe dig med lindring og give et energiboost.Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dine luftveje og dit immunforsvar, så din krop har de bedste betingelser for at bekæmpe infektionen. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer du fortæller mig om, hvorved dine gener ved forkølelsen mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg naturmedicin, urter, vitaminer og mineraler, som styrker dine luftveje og dit immunforsvar. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra forkølelsen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til hvad du selv kan gøre for at styrke dine luftveje og dit immunforsvar.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket