Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for eksamensangst. Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi ved eksamensangst

Er du generet af eksamensangst? Oplever du at det hæmmer dig i eksamenssituationen, så du ikke kan præstere det du ønsker? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapi.

Hvad er eksamensangst?

Eksamensangst tager sig ud på forskellig vis. De fleste studerende vil opleve en smule nervøsitet op til eksamen, hvilket faktisk er  en fordel, fordi det skærper opmærksomheden og man derved kan yde en optimal indsats. Dog er det væsentligt, at nervøsiteten ikke tager overhånd, da det kan virke hæmmende for præstationen i en eksamenssituation. For nogle bliver eksamenstiden en periode præget af 

  • Koncentrationsbesvær
  • Hjertebanken
  • Svedeture
  • Søvnbesvær
  • Hukommelsesbesvær
  • Dårlig mave
  • Præstationsangst

For nogen bliver angsten så belastende, at det påvirker eksamensresultatet og kan få betydning for om drømmeuddannelsen bliver en realitet.

Gode råd

  • Vær opmærksom på din krop op til eksamen, Sørg for at få hvilet nok, spist og drukket fornuftigt. Hvis du har passet godt på dig selv i tiden op til en eksamen, betyder den sidste søvnløse nat ikke så meget.
  • Lav gode studierutiner, så der er balance  mellem at forberede sig og holde pauser, så hjernen kan hvile sig og den nye viden kan lagres.
  • Hvis du har en tillidsfuld relation til din lærer, kan det være en fordel, at drøfte din eksamensangst med vedkommende, så du kan få støtte indenfor de mulige rammer.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din eksamensangst

Døjer du med eksamensangst og oplever du at klappen går ned, så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapi og øreakupunktur. Zoneterapi er meget afslappende og behandlingen virker ofte meget beroligende. Jeg kan hjælpe dig med at du igen bliver rolig og tryg ved din krops reaktioner og signaler. Jeg bruger en kombination af zoneterapi,  øreakupunktur, meridianmassage og akupressur, som hjælper dit nervesystem til at blive mere afslappet, hvorefter du kan reagere mere hensigtsmæssigt i en eksamenssituation. Jeg tager udgangspunkt i de symptomer du fortæller mig om, hvorved dine gener ved eksamensangst mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg naturmedicin, urter, vitaminer og mineraler, som styrker dit nervesystem, din hukommelse og din søvn. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne ved eksamensangst. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til hvad du selv kan gøre for at skabe ro omkring dig og få det mest optimale ud af eksamensperioden.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket