Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip af med bihulebetændelse | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper.

Zoneterapi mod bihulebetændelse

Har du bihulebetændelse og måske døjer du med det gentagne gange? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er bihulebetændelse?

Bihulebetændelse er betændelse i et eller flere af de hulrum i ansigtsskelettet, som støder op til næsen. Der findes fire par bihuler, kæbehuler, pandehuler, sibenscellerne og kilebenshulerne. Ved bihulebetændelse er den naturlige afløbskanal til næsehulen forsnævret.

Symptomer:

  • Smerter i kinderne, bag øjnene eller i panden.
  • Smerter forværres ved gang eller når man bøjer sig forover.
  • Der ses ofte samtidig snue med tæthed i næsen.
  • Der kan forekomme feber og sløjhed.
  • I svære tilfælde kan en synlig, øm hævelse i panden eller i kinderne fremkomme.

Hvorfor får jeg bihulebetændelse?

Normalt kan luft, slim og væske frit passere ind og ud af bihulerne. Ved bihulebetændelse er udløbet fra bihulerne til næsen dog aflukket pga. hævelse af næseslimhinden. Årsagen til denne slimhindehævelse kan være forkølelse eller influenza.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din bihulebetændelse

Døjer du med bihulebetændelse og måske gentagne tilfælde , så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider. Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform, som fint kan kombineres med evt. lægeordineret medicin. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dine luftveje og dit immunforsvar, så din krop har de bedste betingelser for at bekæmpe bihulebetændelsen.

Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, du fortæller mig om, hvorved dine gener ved bihulebetændelsen mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg urter, vitaminer og mineraler, som styrker dine luftveje og dit immunforsvar. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke dine luftveje og dit immunforsvar.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket