Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip af med din allergi - Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig.

Zoneterapi mod allergi

Har du problemer med allergi? Døjer du med høfeber eller lignende, når foråret begynder og træerne springer ud? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvorfor får jeg allergi?

Allergi opstår, fordi der sker en overreaktion i kroppens immunforsvar. Kroppen danner antistoffer mod normalt uskadelige stoffer og du oplever derfor, at kroppens slimhinder bliver mere følsomme. Når foråret begynder, træer og buske springer ud, alt bliver flot lysegrønt, så mærker du måske de første tegn på allergi. Det kan være du oplever nyseanfald, kløe og irritation i øjne. Du bliver måske lysfølsom, øjnene løber i vand og næsen stopper til. Allergien kan blive så kraftig, at du kan blive varm, utilpas og få feber. Heraf kommer navnet høfeber.

 

Er du allergisk overfor pollen?

Din høfeber kan skyldes allergi overfor f.eks. pollen. Når pollen fra træer, buske og græs frigives og kommer i kontakt med slimhinden, starter en overreaktion, hvor kroppen prøver at bekæmpe dem ved at producere histamin, som udløser de kendte allergisymptomer. I starten af foråret kommer pollen fra hassel efterfulgt af birk. I løbet af sommeren er det græs, mens det i sensommeren er bynke. Høfeber kan også udløses af dyrehår, støvmider, svampesporer og bestemte fødevarer. Allergien kan udvikle sig til astma, så det er væsentligt at gøre noget. Antihistamin er nemlig blot symptombehandling, der kan lindre nogle af symptomerne, men det fjerner ikke årsagen til din allergi. Zoneterapi fokuserer derimod på at fjerne årsagen til allergien. Så du kan blive fri for gener en gang for alle.

Som allergiker (birk) er jeg vant til, at forår indebærer ubehag, men i år har jeg cyklet på arbejde og brugt kontaktlinser uden besvær hele foråret – og jeg har endda stort set ikke taget medicin (og slet ingen øjendråber). Og det på trods af et pollental, der har været rekordhøjt! 3 – sølle T R E – zoneterapi-behandlinger hos Lene Gubi Andersen gør forskellen. Lene har en nærværende og mild tilgang til mennesker, og behandler helhedsorienteret, så zoneterapi følges op med relevante kostråd og kompetent vejledning. Jeg har valgt efterfølgende at vedblive med regelmæssige behandlinger – ikke for at fjerne allergi, men fordi det skaber en ro og balance i min krop; fordi Lene er sådan et skønt menneske at komme hos, og så fordi zoneterapi simpelthen er lækkert.
Lissi Schulz

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din allergi

Har du problemer med allergi, kan jeg hjælpe dig blandt andet gennem zoneterapi. Det bedste resultat ses, hvis vi begynder behandlingen tidligt i foråret, hvor de første symptomer kan forekomme. Zoneterapi kan også bruges forebyggende mod allergi. Ved hjælp af blide tryk under fødderne kombineret med øreakupunktur aktiveres kroppens egne selvhelbredende kræfter. Du vil opleve, at dit immunforsvar styrkes, du har færre sygedage og du føler øget overskud og velvære.

Jeg vejleder dig i forhold til relevante vitaminer og mineraler samt naturmedicin, som tilsammen vil styrke dine slimhinder og dit immunforsvar. Målet er, at dit immunforsvar får kræfter og overskud til igen at kunne reagere normalt. Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket