Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for bronkitis | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig

Zoneterapi mod bronkitis

Har du bronkitis og er du generet af besværet vejrtrækning? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvad er bronkitis?

Der skelnes mellem akut og kronisk bronkitis.

Akut bronkitis er en pludselig opstået – ofte infektiøs betændelsestilstand i bronkierne. Årsagen er normalt en virus- eller bakterieinfektion, som gør, at der dannes mere slim og slimhinden hæver, hvorved luften får mindre plads til at passere på. 

Symptomer: 

  • Irritation i luftvejene og hoste.
  • Øget slimdannelse, som kan medføre opspyt.
  • Pibende eller hvæsende vejrtrækning.
  • Kan give feber, træthed og almindelig utilpashed.

Kronisk bronkitis er en permanent beskadigelse af bronkierne. Lungerne producerer for meget slim og der er pga. beskadigelsen i slimhinden for få fimrehår til at transportere slimet op. Slimet er fortykket, hvorfor der er mindre plads til luften. Det er svært at trække vejret pga. de seje slimklatter, som kan være svære at hoste op. 

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din bronkitis

Døjer du med bronkitis og har du svært ved at overkomme de ting, du gerne vil, så kan jeg hjælpe dig med lindring. Jeg benytter mig af en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, akupressur og meridianmassage, hvorved problemet kan “angribes” fra flere sider.

Zoneterapi hos mig er en blid og nænsom behandlingsform, som fint kan kombineres med evt antibiotikabehandling. Jeg kan med zoneterapien hjælpe din krop tilbage i balance ved at arbejde med dine luftveje og dit immunforsvar, så din krop har de bedste betingelser for at bekæmpe infektionen.

Jeg tager udgangspunkt i de symptomer, du fortæller mig om, hvorved dine gener mindskes og lindres. Derudover anbefaler jeg urter, vitaminer og mineraler, som styrker dine luftveje og dit immunforsvar. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne generne fra bronkitis. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at styrke dine luftveje og dit immunforsvar.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket