Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Har dit barn hyppige infektioner? Zoneterapi kan hjælpe | Gubizonen

Baby- og børnezoneterapi mod hyppige infektioner

Er dit barn sygt igen – måske oplever du, at dit barn har den ene infektion efter den anden? Så lad mig hjælpe din baby eller dit barn med blid zoneterapi – så I kan komme de hyppige infektioner til livs.

Har dit barn hyppige infektioner?

Sygt barn igen igen… Små børn bliver ofte syge og har hyppige infektioner. Forklaringen herpå er, at deres immunforsvar endnu ikke er parat til at modstå diverse bakterier og vira ligesom hos voksne. Børn har et medfødt immunforsvar, men det er først, idet de møder bakterier og infektioner, at immunforsvaret for alvorlig bygges op. Når barnet bliver syg, huske kroppen simpelthen de bakterier og vira, som den allerede er blevet smittet med. Dette bevirker, at immunforsvaret reagerer hurtigere og nemmere på lignende bakterier og vira næste gang.

Ofte kommer det ubelejligt for os voksne, når vores børn er syge, men her er hjælp at hente.

Hvad er en infektion?

Infektioner skyldes mikroorganismer – virus, bakterier, svampe og parasitter. De hyppigste infektioner skyldes virus og disse kan ikke behandles med antibiotika. Nogle bakterier, virus, parasitter og svampe kan give infektioner hos raske. Andre gange opstår en infektion hos et barn med et svækket immunforsvar. Som regel kan kroppen ved hjælp af immunforsvaret bekæmpe de invaderende mikroorganismer. Men når dette modangreb mislykkes, får kroppen ikke kontrol og infektionen opstår.

Zoneterapi kan hjælpe på din baby eller dit barns hyppige infektioner

Er dit barn generet af gentagne infektioner, så lad mig hjælpe det gennem blid og nænsom zoneterapi. Der er tale om en meget afslappende behandlingsform, som kan lindre ubehag i forbindelse med de gentagne infektioner Med blide tryk og nænsom massage under fødderne samt brug af akupressurpunkter på kroppen, løsnes spændingerne og kroppen hjælpes tilbage i balance. Jeg guider jer til relevante punkter, som I selv kan behandle på hjemme og dermed hjælpe jeres barn til at opretholde balancen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad I selv kan gøre for at forebygge og lindre infektioner.

OBS: Jeg giver ikke zoneterapi, hvis barnet har feber.

Læs mere om mine andre behandlinger til børn og babyer her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket