Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Døjer dit barn med ufrivillig vandladning? Zoneterapi kan lindre generne.

Børnezoneterapi mod ufrivllig vandladning

Døjer dit barn med ufrivillig vandladning om dagen eller natten? Måske dit barn tidligere har haft kontrol over at holde på urinen, men pludselig ikke har det længere.

Hvorfor lider dit barn af ufrivllig vandladning?

Døjer dit barn med ufrivillig vandladning? Det er meget frustrerende både for børn og voksne, når man ikke kan forstå, hvorfor noget sker eller ikke kan kontrollere noget man burde.

Problemet kan blandt andet skyldes, at barnet tidligere har holdt sig i stedet for at gå på toilettet og på den måde forstyrret samspillet mellem musklerne. Årsager til, at børn holder sig, kan for eksempel være, at de ikke har tid på grund af leg, eller at de har smerter ved urinvejsinfektion.

Årsager til ufrivillig vandladning hos dit barn:

Ufrivillig vandladning hos børn kan skyldes fysiske ting, f.eks.

  • En overaktiv blære eller blærelukkemuskel
  • En lille blære
  • En skæv kropsholdning
  • Forstoppelse, hvor den fyldte tarm forstyrrer vandladningen

eller psykiske ting, f.eks.

  • Mobning
  • Forældres skilsmisse
  • Eller andet der stresser eller belaster barnet

Zoneterapi kan hjælpe på ufrivllig vandladning

Er dit barn generet af ufrivillig vandladning, så lad mig hjælpe det gennem blid og nænsom zoneterapi. Der er tale om en meget afslappende behandlingsform, som kan lindre ubehag i forbindelse med ufrivillig vandladning. Med blide tryk og nænsom massage under fødderne samt brug af akupressurpunkter på kroppen, løsnes spændingerne og kroppen hjælpes tilbage i balance. Jeg guider jer til relevante punkter, som I selv kan behandle på hjemme og dermed hjælpe jeres barn til at opretholde balancen. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad I selv kan gøre for at forebygge og lindre.

Læs mere om mine andre baby- og børnezoneterapi behandlinger her. 

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket