Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/gubizonen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Slip for uro | Zoneterapeut Lene Gubi Andersen hjælper dig | Gubizonen

Zoneterapi mod uro

Døjer du med uro og har svært ved selv at skabe ro og overskud omkring dig? Så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapien.

Hvorfor opstår uro?

Når du udsættes for stress eller en belastende situation, fungerer kroppen som en sladrehank.

Den reagerer med:

  • Hjertebanken
  • Hurtigt åndedræt
  • Ubehag i maven eller nervøs mave
  • Klamme hænder
  • Armsved
  • Dirrende stemme
  • Rystende hænder

Men det er ikke kun kroppen, der reagerer ved belastninger, det gør sjælen også. Og her kan uro vise sig. Hvis du udsættes for for stor belastning i hverdagen, kan du opleve en indre uro og rastløshed. Uroen er et signal til dig om, at der er noget, der ikke er hensigtsmæssigt eller i balance i dit liv. Uro i kroppen om natten er som regel et af de første tegn på, at der er en ubalance i dit liv. Kroppen har svært ved at falde til ro, måske bliver du rastløs og ligger og vender og drejer dig og kan ikke falde i søvn.

Hvad er årsagen til uro?

Vi er alle forskellige og derfor kan det være svært at give et entydigt svar på, hvad der er årsag til netop uro hos dig. Men der er en række faktorer, som kan være medvirkende årsag til at uro opstår:

  • Du overhører dine egne behov.
  • Negative tanker om dig selv.
  • Den måde din dag eller dit arbejdsliv er organiseret på – manglende pauser, manglende struktur, mange afbrydelser, uklarhed om forventninger fra din chef eller kolleger, fysisk og psykisk arbejdsmiljø er alle væsentlige faktorer for din oplevelse af ro eller uro.

Sådan kan zoneterapi hjælpe på din uro

Kæmper du med uro og har du svært ved selv at skabe ro og overskud omkring dig, så lad mig hjælpe dig gennem zoneterapi og øreakupunktur. Zoneterapi er meget afslappende og behandlingen virker ofte meget beroligende. Jeg kan hjælpe dig med at du igen finder den indre ro og genfinder modet til at leve det liv, du drømmer om. Jeg bruger en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, meridianmassage og akupressur, som hjælper din krop til at genoprette den indre balance. Jeg arbejder målrettet med at berolige dit nervesystem og de fleste oplever, at zoneterapien hjælper med at skabe en stille og meget afslappende stund. Derudover anbefaler jeg naturmedicin, urter, vitaminer og mineraler, som styrker dit nervesystem. Dette kombineret med zoneterapien vil hurtigt og betydeligt mildne den uro, du normalt oplever. Derudover deler jeg ud af gode råd og anbefalinger i forhold til, hvad du selv kan gøre for at skabe ro omkring dig. Måske du allerede er i et terapiforløb eller medicinsk behandling – zoneterapi kan med fordel kombineres hermed og endda bidrage til, at de traditionelle behandlingstiltag får bedre betingelser og virker mere effektivt.

Læs mere om mine behandlinger her.

Kontakt

Lene Gubi Andersen
Vestergade 45b
8600 Silkeborg

Telefon: 42454487
Mail: lene@gubizonen.dk

Åbningstider

Mandag:  08:30 – 15:00
Tirsdag:   09:45 – 16:00
Onsdag:   Lukket
Torsdag:  09:45 – 18:00
Fredag: 08.30 – 13.00
Lørdag + Søndag:    Lukket